Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Inna Puhajková (38) vynesla na Česko-Slovenském plese nádherné zlaté šaty, které jí padly jako ulité. Ukázala sexy dekolt i rozparek a byla jednou z nejlépe oblečených žen večera. Málokdo tušil, že Inna není první, která tento model vynesla.

Šaty z dílny návrhářky Sandry Markové byly šity přímo na tělo České Miss Ley Šteflíčkové (25), která v nich reprezentovala na světové soutěži krásy Miss Universe. "Jsem Sandře věrná už dva roky, nedám na ni dopustit. Její styl mi sedí, šaty miluju a v každé kolekci si najdu několik kousků. Opět jsem zvolila Sandru. Lea Šteflíčková je měla na mezinárodní scéně, tady v Česku vyneseny nebyly," řekla Super.cz Inna.

Šaty se musely jen lehce upravit kvůli výšce, přeci jen Lea měří 180 centimetrů. "Výška není problém, šikovná návrhářka to zkrátí během chvíle," usmála se moderátorka, kterou na ples doprovodil po dlouhé době její partner, fotbalista Petr Tlustý.

"Partner je tady se mnou. Byl tak laskav, že mě po našem čtyřletém vztahu doprovodil na velkou akci. Nevyžaduje mediální zájem, akce tohoto typu, je vytížený. Tahle akce je výjimka," dodala.

Reklama

Další články

Načítám