Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po boku přítele, fotbalisty Petra Tlustého, jsme ji opět neviděli. Moderátorka Inna Puhajková (38) vyrazila na Česko-Slovenský ples s kamarády. Už je smířená s tím, že sportovci prostě plesy nemusí a víkendy tráví tréninkem a zápasy.

"Petr tyhle velké akce nevyhledává a asi by po tom, abych ho měla s sebou, ani netoužil. Má i pracovní povinnosti, je v Jihlavě a čeká ho zápas proti Plzni. Sem tam spolu někam zajdeme, ale ani jeden to moc nemusíme. Když vyloženě nemusí anebo to pro něj není hodně lákavé, tak ho tam nedostanu ani heverem," svěřila. O to, že by si nezatančila, strach neměla. "Mám tady pár přátel, kteří se o mne postarají a věřím, že mne vytáhnou i na parket," míní,

Inna se předvedla v sexy rudých šatech od návrhářky Sandry Markové, jejíž model oblékla už na České slavíky. "Spolupráce s ní se mi osvědčila. Mám ráda její jednoduché, ale zároveň rafinované modely," vysvětlila moderátorka a v naší fotogalerii si všimněte, že róba neměla jen sexy dekolt a vysoký rozparek, ale i velmi zajímavý detail v podobě šněrovačky vzadu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám