Hlavní obsah
Článek

Když Inna Puhajková (38) nastupovala do televize, měla možnost si vybrat moderování lifestylového pořadu, nebo sportu. Bývalá partnerka Jaromíra Jágra, která aktuálně chodí s Petrem Tlustým, byla okamžitě rozhodnutá.

„Nepřemýšlela jsem o tom snad ani čtyři vteřiny. Sport od malička k mému životu patřil, ať už aktivně, tak i pasivně. Rodiče mě k němu vedli, protože táta byl profesionální sportovec,” říká Puhajková, která od malička hrála tenis a o něco později začala inklinovat k hokeji.

Přestože je sporťačka tělem i duší, Inna netvrdí, že do budoucna nepomýšlí na kariérní postup. „Do budoucna bych možná dělala hlavní zprávy. Pořád se mám ale co učit. Možná to jednou dopadne, pokud ta nabídka padne,” krčí rameny Inna.

A jak moc ji po pracovní stránce ovlivnil šestiletý vztah s Jaromírem Jágrem? „Díky tomu, že jsem měla vztah s profesionálním sportovcem, měla jsem šanci do toho odvětví zabrousit, dostala jsem se do zákulisí, poznala jsem ostatní sportovce. Díky tomu jsem například viděla spoustu zápasů živě,” říká Inna a jedním dechem dodává: „Neovlivnil mě v práci až tak vztah s tím konkrétním člověkem, ale spíš to prostředí, ve kterém jsem se díky němu pohybovala," upřesnila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám