Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Setkáváme se s ní hlavně na nablýskaných společenských a módních akcích. Ina T. (38) si ale uvědomuje existenci odvrácené strany společnosti a snaží se pomáhat lidem, kteří v životě neměli mnoho štěstí. Pravidelně vaří jídlo pro bezdomovce.

„S bezdomovci jsem vždycky soucítila a vnímala jsem je jako sociální skupinu, která trpí nedostatkem pozornosti. Před pěti lety jsem se tedy rozhodla pomáhat a každých čtrnáct dní jim vařím jídlo,“ popsala Super.cz Ina T. na koktejl party pořádanou francouzskou značkou šampaňského. „Byla jsem v azylových domech, abych zjistila, jak s nimi mám mluvit, jaké mají potřeby a jak jim nabídnout pomoc," vysvětluje.

Poslední čtyři roky nakupovala suroviny na vaření pro lidi bez domova ze svých prostředků, nyní ji oslovují firmy a obchodní domy, které jí s tím pomáhají.

Mezi bezdomovci si našla taky přátele. „Jsou to moji kámoši. Například se mě stále ptají, kdy už budu mít dredy, protože s nimi se jim líbím víc. Povídáme si i o mých outfitech," smála se Ina T.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám