Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Posledních pár týdnů se stává, že Inu Tinu (38) lidé na ulici nepoznávají. Není to tím, že by se blogerka vzdala svého extravagantního stylu, ale spíš právě proto. Z dlouhovlasé brunetky se totiž stala platinová blondýnka. „Nemusím utíkat před lidmi, které nechci potkat,” vtipkovala na zahájení zářijové edice Mercedes-Benz Prague Fashion Weeku.

Ina Tina si po změně vlasů uvědomila, že muži mají raději blondýnky. „Jinak na mě reagují. Víc mě to zjemňuje a působím asi trošku přístupněji,” říká blogerka, která ale svodům nápadníků nepodléhá, neboť je už dvanáct let zadaná.

Ina se chystá v rámci edice týdne módy pro jaro a léto 2019 navštívit všechny přehlídky a na každý přehlídkový blok hodlá zvolit jiný outfit. Vše tentokrát doplňuje luxusními šperky Gismondi, a proto ji na fashion weeku hlídají dva členové ochranky.

Na zahajovací koktejl párty ji zdobily diamantové kousky. „Mám na sobě šperky v rámci miliónů. Vždy pro danou příležitost budu mít speciální šperky. Jsem naštěstí chráněná, mám dva bodyguardy. Po přehlídce šperky vždycky vracím. Nechci je mít u sebe, jsem na to hodně opatrná,” říká Ina Tina.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám