Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Veteránkou seriálu Ulice je bezesporu herečka Ilona Svobodová (63), jejíž postava dějem prochází už od prvopočátků. Během té doby potkaly představitelku Jitky Farské radosti i smutky i v soukromém životě. Vyrostly jí děti a před čtyřmi lety zemřel manžel, skladatel Petr Skoumal.

S Ilonou jsme zavzpomínali na její začátky v Ulici na představení jarního schématu TV Nova, do něhož tento seriál neodmyslitelně patří. "Moje postava se v Ulici sice objevuje už těch dvanáct let, ale já mívám pauzy, někdy je to rok, někdy půl roku, scenáristé mi vycházejí vstříc, a když zkouším náročnou roli v divadle, tak Jitku Farskou upozadí," vysvětlila nám Svobodová.

Nyní se její dějová linka zase více rozvine. "Pořád chci nějakého partnera a pořád nic. Naposledy do snad bylo, když mě obtěžoval kolega Kukačka, čili Pavel Rímský, a nějakou milostnou scénu jsem měla, když se vracel Ondřej Pavelka. Ale chápu, že na to mají mladší a krásnější. Trošku mě mrzí, že jsem taková hodná, chápající, a vždycky všechno skvěle vyřeším," smála se Ilona.

Trošku víc se, co se týče partnerských vztahů, vyřádí na divadle, které je její hlavní náplní práce. "Hraju v pěti nebo šesti divadlech, takže mám nepřeberné množství krásných rolí. Jsem na volné noze a můžu si vybírat, s kým hrát," svěřila a nás zajímalo, zda si tedy vybírá i nějaké krásné herecké partnery. "No, ono tady zase tolik krásných chlapů není. Ale mám třeba úžasného Luboše Veselého, který mi hrál v Ulici zetě," vyprávěla.

V jejím životě ale figuruje i skutečný muž, jehož po dlouhé době konečně přiznala. "Někoho mám. Bude to rok a půl. Jsem stará, takže jsem spokojená v mezích možností," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám