Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Scenáristé čím dál častěji zařazují milostné scény i do rodinných seriálů typu Ulice. Přitáhne to diváky, ale jelikož se jedná o erotiku a vášeň v uvozovkách, tvůrci tím neriskují pobouření či případné pokuty. A koho postelové (a v tomto případě i gaučové a stolní) scény neminuly?

Ve scénáři na ně narazila třeba Stanislava Jachnická (51), jejíž natáčení bylo o to ‚pikantnější‘, že se s kolegou neznala, a navíc na stole dováděla s o víc jak dvacet let mladším mužem. Styděla se dost. „Nejenom že by Vuk (herec Vuk Čelebič - pozn.) mohl být mým synem, ale když jsme tuhle scénu točili, ještě jsme se moc neznali. Viděli jsme se asi podruhé v životě,“ uvedla Jachnická.

Milostné scény se nevyhnuly ani stálici seriálu Iloně Svobodové (63). Ta je nemá spojené se studem, ale spíš s delší dobou strávenou v maskérně. „Při milostných scénách mi tetování zaličují, ale je to komplikované a nikdy to nejde zalíčit tak, aby nebylo vůbec nic vidět,“ vyprávěla.

A v posteli s kolegou skončily i Hana Holišová (s Tomášem Dastlíkem), Šárka Vaculíková (s Václavem Matějovským), Jana Sováková (s Robertem Jaškówem) nebo Bohdana Pavlíková (s Adrianem Jastrabanem).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám