Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Ilona Svobodová (63) bude mít v další sérii seriálu Ulice jako Jitka Farská dost výraznou dějovou linku. Prožije milostný vztah a nebudou chybět ani erotické scény. O to, že by v nich ve svém věku nevypadala dobře, se nebojí. Vypadá báječně. A její nohy bez jediného dolíčku jí mohou závidět i leckteré dvacítky.

"Koupila jsem si takový set přípravků proti celulitidě, viděla to dcera a ptala se mě, proč to proboha doma mám. Tak jsem jí říkala, že to je kvůli prevenci. Strašně se mi smála," svěřila Super.cz herečka. Není divu, preventivní přípravky používají o generace mladší ženy a moc jim to nepomáhá, zatímco Ilona nepotřebuje vůbec nic.

Z dějové linky má strach z jiných důvodů. Bojí se reakcí diváků. "Někdy je to absurdní. Když mě Ondra Pavelka v seriálu podváděl, nechtěli mu třeba otevřít garáž nebo prodat rohlíky na vesnici na chalupě, kam jezdí roky. Mně se taky stalo, že mě oslovila nějaká dáma, že bych mu měla úlet odpustit. Tak uvidíme, co se bude dít teď, když moje postava už nebude za chudinku," krčila rameny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám