Hlavní obsah
Článek

Herečka Ilona Svobodová (63) se vypořádává se ztrátou manžela a veškerou energii věnuje své práci. V novém seriálu Všechny moje lásky vystupuje jako elegantní dáma, která si život užívá plnými doušky.

Jako dobrá kamarádka hlavní hrdinky v podání Veroniky Žilkové (62) s hereckou kolegyní prožívá všechny její strasti i slasti a podle scénáře společně skončily ve vířivce, kde jim společnost dělal Marcel Vašinka. Herec, který si už v roce 1976 zahrál v komedii Marečku, podejte mi pero! a zpestřil i sestavu seriálu Vyprávěj, si tak užil koupel se dvěma atraktivními dámami, přestože v soukromém životě dává přednost mužům. Za sebou má ovšem také vztah s Dagmar Havlovou (71).

„V seriálu hraji Janu Jirátovou. Je to šarmantní dáma milující francouzskou eleganci a luxus. Potrpí si na značkové oblečení, kabelky, boty, vždy má dokonalý make-up,“ popsala Ilona Svobodová svou seriálovou postavu, na níž se kostyméři a maskéři vyřádili, a ona tak omládla o několik let. O tom, jak jí to v seriálu Všechny moje lásky sekne, se diváci mohou přesvědčit už příští neděli.

Reklama

Další články

Načítám