Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hvězda nekonečného seriálu Ulice Ilona Svobodová (53) alias Jitka Farská, zavzpomínala na svá mladá léta, když tak jako téměř každá dospívající slečna chodila na podzim do tanečních.

Svobodová absolvovala taneční v sedmdesátých letech a ve slušivých šatičkách jí to moc seklo. Jak ale sama přiznala, místo tance tehdy milovala hlavně hokej.

„Chodit do tanečních patřilo tehdy k dobrému vychování. Já jsem ale z Kladna a ráda jsem chodila na hokej, navíc Kladno bylo v té době několikrát mistrem ligy. Bojovala jsem proto s babičkou, která mě nutila jít na prodlouženou, a já jsem chtěla jít na důležitý zápas Kladna. Tak jsem šla na chvíli tancovat a pak jsem utekla na hokej,“ přiznala s úsměvem sympatická herečka.

Neznamenalo to ale, že by snad tanec neměla ráda. Pohybovou průpravu měla už od útlého věku a na tanečním parketu patřila k těm nejlepším.

„Od tří let jsem dělala moderní gymnastiku a po tanečních jsem chvíli v tanci dokonce soutěžila“, pochlubila stálice seriálu Ulice. Na to, jaká to byla fešanda v tanečních se podívejte do naší fotogalerie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám