Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Idol devadesátek a kat ze SuperStar Pavol Habera (62) skončil v nemocnici. Sám zpěvák přiznal na sociální sítí, že ho čeká plánovaná operace kolene. Na fotce ukázal obvázané koleno, a tak vyděsil nejednu fanynku a fanouška, protože ještě den předtím aktivně pracoval na zahradě.

Keď nemáte vo štvrtok čo robiť. Plánovaná odstávka,“ napsal k fotce. Slovenská star je tedy už několikátý den v nemocnici a tato operace ho vyřadí z pracovních činností minimálně na tři měsíce.

„Starý matroš. Ať si brzy v poho,“ napsala mu Ilona Csáková (53). Zpěvačka tak nezapomněla poukázat na to, že Pavol letos oslavil šedesáté narozeniny. Oporou mu bude jistě i jeho milovaná rodina. Jeho srdce více než 20 let patří topmodelce Daniele Peštové (53), s níž má syna Paula Henryho (13) a dceru Ellu (19). Z prvního manželství má ještě dceru Zuzanu, která z něj udělala už dvojnásobného dědečka.

Reklama

Další články

Načítám