Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Ilona Csáková (53) je proti povinnému očkování na covid i testování školáků. Nesouhlasí také s pro ni nesmyslnými nařízeními vlády, což vyjádřila i na nedávné demonstraci. Z šoubyznysu je jednou z mála, která je slyšet. S jejími vyhraněnými názory ne každý souhlasí a prý se od ní odvracejí i kolegové z branže. Co na to zpěvačka říká?

„Že se ode mě odvracejí kolegové? Každý máme právo mít na věc svůj názor. Já jim jejich neberu, oni můj ano. Nezlobím se na ně. Jsou smutní a vyděšení. Jestli myslíte, že kdokoli z kolegů nahlíží na celou situaci ohledně této údajně „smrtelné pandemie“ jinak než já, také v pořádku,“ řekla Super.cz Csáková, která však podle svých slov nepopírá vážnost koronaviru.

Covid nepopírá, sama zažila bolestné ztráty

I ona sama už ve svém okolí přišla o blízké lidi. „Už poněkolikáté podotýkám, co jsem již řekla mnohokrát: že nepopírám covid a nejsem antirouškař, i když si myslím, že jsou v záchraně a prevenci našeho zdraví k ničemu. Mimo jiné to tvrdil sám pan Prymula v roce 2009. To prý řádila ta prasečí chřipka. Těch zpráv a výpovědí lékařů, odborníků, neurologů atd. na téma roušky jsou stovky. A rozhodně to nejsou hoaxy ani konspirace,“ míní Csáková.

„Taktéž jsem zažila ztráty mně blízkých lidí v této době, jen to nepublikuji. Jsou to pro mě velmi osobní a bolavé strasti, které si nechávám pro sebe,“ dodala s tím, že i tak nesouhlasí s vládními nařízeními.

Každý má právo na svůj názor

„Z loňska se spousta konspiračních teorii stala pravdou. Zvláštní. Každý má právo na svůj názor, a to že nesouhlasím s nesmyslnými nařízeními vlády jako spousta občanů této země, je evidentně proto, že nás záměrně a systematicky likvidují. Asi si myslí, že jsme masochisti a dělá nám to dobře. Nemají soucit ani empatii. Jsme pro ně jenom čísla. Jde jim nejspíš jen o osobní profit z celé této uměle navozené situace,“ myslí si zpěvačka, která je aktivní i na sociálních sítích.

„Spousta lidí otevírá oči a uvědomuje si, co se odehrává pod rouškou pandemie a kvituje, že někdo známý sdílí jejich obavy o budoucnost nás všech i našich dětí, a že na to má někdo v těchto věcech stejný pohled a názor jako oni,“ dodává Csáková, která má teď hodně času i na uměleckou tvorbu.

Co nového chystá?

„Co se týká práce, rozhodně nezahálím, protože jsem měla dostatek času vyřídit veškeré resty, které jsem potřebovala. Mám velkou radost, že je zájem o mé poslední album Jemně půl. A jelikož v tuto chvíli nikdo neví, co bude zítra, za týden, za měsíc, těžko můžete cokoli plánovat," říká.

Ilona Csáková - Má píseň

„Řada zajímavých projektů bohužel padla, neví se, jestli ty, které ke mne dorazily, budou vůbec realizované. Prozradím snad jen to, že se momentálně rozmýšlím, kdy by bylo nejvhodnější zrealizovat jednu, dvě písničky, které se mi velmi líbí. Stoprocentně se můžete těšit na můj březnový stream koncert s mojí kapelou. Všechny detaily naleznete včas na mých oficiálních komunikačních kanálech," uzavřela Csáková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám