Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Koncert s názvem Pocta českému swingu byl doslova přehlídkou známých tváří. Vedle zpěvaček jako je Kateřina Brožová (56), Leona Machálková (56) nebo Jitka Zelenková (73) se na pódiu vystřídala také slavná šansoniérka Radka Fišarová (46).

Zpěvačka na prknech Vinohradského divadla předvedla nejen bezchybný výkon, ale i pořádně napěchovaný dekolt, který jednoznačně poutal největší pozornost. „V mých očích je výborná šansonová a muzikálová zpěvačka, které sluší velká kapela. Překvapilo mě, s jakou lehkostí se chopila písně Bedřicha Nikodéma Je po dešti. Navíc je to krásná ženská, takže si myslím, že pohledy mužů v hledišti byly všudypřítomné,“ poznamenal o Radce Petr Sovič, kapelník Golden Big Bandu Prague a autor tohoto výjimečného projektu.

Muzikant také podotkl, že rozhodně nepůjde o jejich poslední spolupráci a už chystá pro fanoušky další hudební nášup plný hvězd. „Na 4.12. chystáme velký Vánoční koncert v pražském Divadle Hybernia a tam se po jejím boku objeví také Ilona Csáková (53) nebo Vašek Noid Bárta (43). Kromě tohoto koncertu pak chystáme i další velké projekty na příští rok,“ dodal Petr Sovič.

Reklama

Další články

Načítám