Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Ilona Csáková (53) letos slaví 32 let na hudební scéně, a tak se rozhodla, že své fanoušky potěší novým studiovým albem Pořád jsem to já. „Měla jsem pocit, že mám zrekapitulovat svoji dosavadní třicetiletou kariéru zpěvačky. Desku jsem si sice nadělila až po dvou letech, ale nadělila jako dárek,“ svěřila Super.cz zpěvačka, která měla roky velké přání, a to nazpívat song s Karlem Gottem (†80).

„Karel Gott je mistr mistrů, a protože miluje svoji profesi, tak mi před mnoha lety přislíbil, že bychom tuto moji oblíbenou písničku mohli nazpívat jako duet,“ řekla Ilona, která má s Gottem na albu duet Pláč. Slavík se na její křest nemohl dostavit, po jejím boku ale nechyběla její dlouholetá přítelkyně a tisková mluvčí zpěváka Aneta Stolzová a manžel Radek, kteří jí nové CD pokřtili.

Zatímco nové image, kterou se své fanoušky rozhodla potěšit, se nebránila, návrat do muzikálů a na divadelní prkna si příliš představit nedokáže. „Popravdě si myslím, že jsem se nabažila muzikálů. Nikdy jsem nebyla ta opravdová muzikálová diva, čas od času dostávám nabídky a pakliže se mám objevit v muzikálu, tak to musí být role, pro kterou bych se opravdu takovým způsobem nadchla, abych tím trávila ten čas, ty zkoušky, to dojíždění a ten repertoár nacvičovala,“ dodala zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám