Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Ilona Csáková (53) byla jednou z kmoter bubenického CD Groove Army a překvapila nás, že sama na bicí kdysi hrála. "Byl to takový chabý pokus se na bicí naučit, a když jsem zjistila, že mi naprosto nejde sesynchronizovat pohyby horních a dolních končetin, tak jsem se chopila aspoň paliček a mlátila jsem do tří tympánů," vyprávěla nám zpěvačka.

"Bylo to v rámci školního dětského souboru, byla jsem samouk a naučila jsem se i na kytaru, takže jsem oba nástroje střídala a ještě zpívala. Takže jsem byla zpívající multiinstrumentalistka," doplnila Ilona, která si větší rytmickou sekci užila i v kapele Laura a její tygři.

Ostatně právě z repertoáru této kapely si vybrala i jednu píseň na svoji novou desku, kterou právě vydala. "Velmi slušně jsem se zeptala Karla Šůchy, jestli bych ji nemohla na moje nové album, které je průřezem mojí tvorby za dvaatřicetiletou kariéru, použít. Jde o píseň 49 dní do jara, kterou jsem v Lauře sólově zpívávala," prozradila s tím, že album Pořád jsem to já, si právě k tomuto výročí nadělila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám