Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V tomto modelu jsme zpěvačku Ilonu Csákovou (53) poprvé viděli na koncertě, kde spolu s dalšími kolegy z branže vystupovala pro rádio Impuls. A je vidět, že si ho oblíbila, i když už k němu nenosí cylindr, v němž měla v outftitu premiéru.

Ilona si pánský styl, v němž sice na jednu stranu působí stroze a cudně, na druhou ovšem vystavuje svoje dlouhá stehna pouze v delší vestě, oblíbila. A tak neřeší, že by měla modely na vystoupení střídat, a klidně na ples v Náchodě vyrazila ve stejném modelu. Ten večer se ostatně netočil kolem ní.

Sobotní večer byl totiž opravdu hodně významný pro prezidenta soutěže Muž roku, pořadatele soutěže Nej sestřička a Dne dobrých skutků, Davida Novotného, na jehož akcích také Ilona pravidelně vystupuje. Na Reprezentačním plese města Náchoda převzal od místního starosty a poslance Jana Birke Cenu kultury za rok 2017, jako ocenění za to, co tento náchodský patriot pro své rodné město a kraj dělá.

„Jsem opravdu velmi rád. Vždyť například Muže roku budu v Náchodě pořádat už podevatenácté. Ale to je jen zlomek. Pořádám nebo se podílím i na jiných akcích tady v Náchodě a okolí. Na mých akcích vystupují zpěváci, herci, známé osobnosti i zahraniční hosté a všichni vnímají Náchod jako krásné a živé město. Jen se musím sám sobě smát, že jako kluk jsem se styděl vystoupit i před školní třídou s referátem a teď tady přebírám cenu za kulturu,“ vzpomínal kulturní guru města Náchoda David Novotný.

„Davida znám velice dobře a ocenění, které dnes převzal, si opravdu zaslouží. Ale i já mám doma ocenění, na které jsem pyšná. Přestože neumím držet ani hasičskou stříkačku a o hasičích pomalu vím jen to, že mají červená auta, jsem patronkou ankety Dobrovolní hasiči roku a dostala jsem od nich čestné vyznamenání za bohulibé aktivity a podporu. Metál mám doma schovaný v krabičce v šuplíku na čestném místě,“ smála se Ilona, která momentálně finišuje práci na svém novém cédéčku, jehož křest bude v dubnu.

"Nové album bude takový pelmel písniček za moji třicetiletou kariéru. Jsou tam písničky známé či méně známé, dokonce je tam jedna ze skupiny Laura a její tygři, se kterou jsem zpívala před mnoha lety. A pak jsou tam dvě nové autorské věci jako bonus,“ přiblížila svůj nový počin zpěvačka, která novinku natáčela v Praze.

Celým večerem slavnostního plesu hosty prováděl moderátor Karel Voříšek, který přiznal, že on není velký tanečník a má rád roli moderátora. „Já se cítím víc jako doma na pódiu než na parketě. Ani si nevzpomínám, že bych chodil do tanečních,“ dodává Karel Voříšek, který se opět zhostí role moderátora Muže roku v Náchodě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám