Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

V posledních letech Ilona Csáková (53) stále více tíhne k jazzu a swingu, a tak není divu, že se v tomhle duchu ponese i její nová deska. Majitelka sametového hlasu, velkých kukadel a také nepřehlédnutelného hrudníku své skalní fanoušky novými nahrávkami potěší po dlouhých deseti letech, kdy se věnovala koncertování, muzikálům a taky svým dvěma synům a rodině.

První vlaštovkou, kterou se jedna z královen tuzemského popu rozhodla vypustit do světa, je písnička Pořád jsem to já. Stejně by se mělo jmenovat i celé album.

„Nová deska vyjde v březnu příštího roku. Budou tam dvě zbrusu nové písně, duet s Karlem Gottem a pak mé starší písničky. Vybrali jsme některé notoricky známé hity i méně provařené věci, které zavál čas. Na desce se ale všechny songy objeví v překvapivých, swingově laděných aranžích,“ prozrazuje Ilona, která nové album natáčela v průběhu letošního roku s Golden Big Band Prague Petra Soviče.

Novinkový singl Pořád jsem to já si v exkluzivní ukázce můžete poslechnout na Super.cz už dnes. „Písničku složil Augustin Bernard a o text se postarala Patricie Fuxová, která například Ewě Farne textovala její hit Boky jako skříň a je moc šikovná. Doufám, že se bude líbit,“ dodala Ilona.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám