Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Máme za sebou další soustředění soutěže Muž roku, finále nás čeká na konci srpna a dlouholetý ředitel soutěže David Novotný je se svojí dvanáctkou finalistů více než spokojený. "Jsem rád, že se hlavně nikdo nezranil, zvládli choreografie, přehlídku i kurzy, a doufám, že jim to něco dalo," řekl Super.cz.

Na rozdíl od minulého ročníku, kde v hotelu v Novém Městě nad Metují zůstal sotva kámen na kameni, letos se nic zásadního nestalo, chlapci byli skoro tak krotcí jako beránci. "Lázně v Dolní Lipové naštěstí zůstaly na místě a nelehly popelem," smál se David.

Ten je velmi obětavým ředitelem soutěže, toho bychom se u dámských Miss nedočkali, aby šéfka soutěže půjčila finalistce vlastní boty na módní přehlídku, jako to udělal on. "Zapomněl je, takže já jsem tady v keckách," mávl rukou Novotný a zároveň pozval na finálový večer, který budou moderovat Klára Doleželová a Karel Voříšek (60) a mimo jiné vystoupí Bára Basiková (61), Ilona Csáková (53) či Martin Chodúr (34).

"A letos budeme opět trumfovat a budeme mít největší porotu na světě. Měla by mít přes osmdesát pět členů, protože Miss Nizozemsko drží rekord osmdesát jedna porotců a já bych chtěl tento rekord překonat," uzavřel.

Reklama

Další články

Načítám