Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Monika Absolonová (47) na večírky prakticky nechodí, pokud na nich nezpívá. Výjimku udělala na vernisáži Karla Gotta (†80), kam vyrazila s kamarádkou Ilonou Csákovou (53). "Moc nechodím, chodím minimálně. Tady jsem nemohla chybět. Karel Gott je prostě Karel Gott. Těším se moc," řekla Super.cz Monika.

Syna Tadeáše hlídala její maminka. "Tatínek je na trenérském kurzu, on se teď asi rozhodl, že bude studovat pořád. Hlídá moje maminka. Dnes to bylo poprvé, kdy Tadeáš plakal, když jsem odcházela a neodcházelo se mi dobře," prozradila Monika. "Jsem ráda, že Ilu pro mě přijela. Jinak bych asi neodjela. Sto let si slibujeme, že si uděláme dámský večírek," dodala.

Monika je opět štíhlá a vděčí za to pohybu. V těhotenství přibrala více jak 33 kilo a dostat je dolů byla fuška. "Úplně jako před porodem to není, ráda bych aby se to někdy vrátilo, ale jsem spokojená. Cítím se dobře. Začala jsem zase chodit na hot jogu, třikrát týdně se snažím chodit," dodala Monika.

Jak dlouho jí váha vydrží, je otázkou. Ráda by, aby syn Tadeáš nebyl jedináček. "Chtěla bych, aby tady Tadeáš nebyl úplně sám. Není to úplně aktuální teď, ale v mém věku zase není úplně na co čekat," uzavřela Absolonová.

Reklama

Další články

Načítám