Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Ilona Csáková (53) byla sice jednou z kmotřiček knihy Rekviem za Pluto autora Adama Chromého, ale přiznala nám, že na čtení si kvůli své práci a hlavně synům a péči o domácnost najde čas jen sporadicky. Víc načteno má dětských knížek, které klukům předčítá.

"Musím říct, že knihy na mě momentálně fungují jako uspávací element. Kdybych nemohla usnout, stačí mi, když otevřu knihu, a po dvou odstavcích jsem tuhá. I když čtu synům, tak to paradoxně uspí mne," přiznala zpěvačka. "Vždycky začnu tak svěže, krásně intonuju, měním hlasy podle postav. A končím monotónně, zpomaluji a ve finále už zním jako uspávač hadů, ale bohužel nikoli těch mých," připustila.

To asi neslyšeli zástupci vydavatelství, kteří ji oslovili, aby načetla audioknihu. "Už jich mám za sebou několik, jedna z nich, která je na pokračování, je o bubáčkovi, jeho trampotách a různých zážitcích, bude již brzy vycházet. Velmi se na to těším a jsem zvědavá, co na to řeknou moji kluci. Jestli mě vymění za audioknihu, anebo budou chtít dál mámu," uzavřela zpěvačka, která si svou novou tvůrčí disciplínu prý velmi oblíbila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám