Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ilona Csáková (53) si Vánoce vychutnává plnými doušky. Ty letošní navíc byly bílé, z čehož se zpěvačka radovala málem stejně jako její dva synové Daniel a Dominik. Aby ne, sníh o Vánocích byl v posledních letech mimo horské oblasti, a občas i tam, vzácností.

Jaké ještě, vedle těch bílých, byly Vánoce v Soběšicích u Ilony Csákové? Radostné a bohaté, i se zlatými prasátky. „Postili jste se, abyste uviděli zlaté prasátko? My ano a tak je vám, kteří jste to nedodrželi, mohu ukázat. A navíc nám přinesla čtyřlístky pro štěstí,“ žertovala u fotky, kterou sdílela na sociální síti, známá dietářka, která má s půsty bohaté zkušenosti, a tak ten štědrodenní nevynechala.

O to víc se pak těšila na večeři, která u nich byla klasická – rybí polévka, řízky z kapra i vepřové a bramborový salát.

Hned zítra rodinka vyráží na hory. Lyžovat se ale zpěvačka na rozdíl od manžela i synů, které k tomu vede, nechystá. Zato popíjet svařák, to rozhodně ano.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám