Hlavní obsah
Článek

Tak tohle je opravdová archivní perlička! Připomeňte si s námi dobu, kdy byla zpěvačka Ilona Csáková (53) na vrcholu popularity, v rádiích zněla stále dokola písnička Tornero a ona se na pódiu producírovala jako slavná italská kráska z filmového plátna.

„Tahle fotka vznikla na konci roku 1998, kdy jsme odjeli fotit na Sicílii fotky pro mé album Blízká a vzdálená. Celé bylo stylizované do italské nálady, takže jsem tam záměrně vypadala jako sicilská vdova,“ vzpomíná Ilona, která si tehdy vymyslela stylizaci do slavné italské herečky Claudie Cardinale. A úkol tehdy zadala tomu nejpovolanějšímu. Ivo Špesovi, který před několika měsíci spáchal sebevraždu.

„Myslím, že Ivo tehdy odvedl naprosto bravurní práci. Nikdo by mě lépe nedokázal připodobnit k jedné z nejslavnějších italských hereček šedesátých let. Tenkrát to mělo myslím docela úspěch. Fotka vznikla na hotelovém pokoji před focením jen jako taková legrácka, abychom viděli, jak bude výsledek vypadat, Ivo stojí za mnou, ale vlastně není moc vidět,“ komentuje fotografii Ilona.

Nejproduktivnější z českých zpěvaček devadesátých let v současné době horlivě připravuje novou desku a také s Vladimírem Hronem jezdí po vlastech českých šňůru jedenácti vánočně laděných koncertů po větších městech. „Teď jsme zhruba v polovině. Musím říct, že je na koncertech naprosto fantastická atmosféra, takže já už jsem od začátku prosince naladěná na vánoční notu a strašně se těším,“ dodala zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám