Hlavní obsah
Článek

Pár kilo nahoře, za pár měsíců zase pár kilo dole! To je celoživotní a dnes už značně ohraná písnička zpěvačky Ilony Csákové (53), která už za svůj život držela tolik diet, že by o tom dnes mohla napsat hodně tlustou knihu. „Když shodím pár kilo, hned je to na mně vidět. Teď mám dole nějakých šest kilo,“ přiznala.

„Jsem gurmán, miluju vaření a rozhodně na diety nemám žádný patent,“ dušuje se zpěvačka s tím, že nechce nikomu radit. „Snažím se vyhýbat lepku a moučným jídlům. Rozhodně ale nedržím bezlepkovou dietu a nemám žádné zdravotní problémy, jak jsem se někde dočetla,“ podotkla Ilona.

Jídelníček známé zpěvačky je pestřejší, než by si možná mnozí mysleli. „Myslím, že moje strava je vyvážená. Jím hodně ovoce, takže mám příjem sacharidů, stejně tak dbám na příjem vlákniny. Když mám chuť na srnčí hřbet nebo pečené kuře, dopřeji si. Rozhodně nehladovím. No, a když si chci dát domácí tlačenku, dám si ji s tlačenkou a vynechám chleba,“ řekla v lehké nadsázce Ilona.

Ta se v poslední době odměňuje klidně sladkým, třeba muffinem, které peče svým dvěma synům. „Ti je milují a u staršího Daniela mám vyřešené svačinky do školy. Teď frčíme v ořechových s čokoládou,“ přiznala zpěvačka na koncertě Zlatá léta šedesátá v divadle ABC.

Tam Ilona zpívala s orchestrem Golden Big Band Prague Petra Soviče, s nímž už nějaký ten pátek spolupracuje. „Natáčíme spolu desku, která vyjde příští rok na jaře. Bude tam i duet s Karlem Gottem Pláč. No a už 22. listopadu mám s tímto hudebním tělesem velký koncert v brněnském SONO centru,“ dodala zpěvačka závěrem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám