Hlavní obsah
Článek

Nedávné narozeniny zpěvačku Ilonu Csákovou (53) nejspíš hodily na vlnu nostalgie. Popová diva totiž vytáhla krabici se svými starými fotkami z dětství a dospívání a začala vzpomínat. Fotku zachycující jedno z jejích prvních veřejných vystoupení zveřejnila na sociální síti.

„Vánoční besídka na druhém stupni Základní školy v Klášterci nad Ohří. Mé první publikum a hned ve školní jídelně,“ napsala Ilona pod fotku z osmé třídy základky, na které je ostříhaná na kluka, na sobě má halenku s volány a plisovanou sukni a v ruce drží kytaru.

"Tu halenku jsem si šila sama a byla růžová s bílými puntíky. Na kytaru jsem se tenkrát učila jako samouk a zpívala jsem svou první píseň. Byla značně naivní," dodala pro Super.cz se smíchem Ilona.

Právě letos uplynulo třicet let, kdy Ilona začala zpívat profesionálně se skupinou Laura a její tygři. Žádnou velkou slávu ale neplánuje. „Koncertuju průběžně. Už po víkendu například vystoupím jako host Karla Gotta v Malostranské besedě. Větší koncert s Golden Big Band Prague budu mít 22. listopadu v brněnském Sono centru,“ vyjmenovala své nejbližší aktivity Csáková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám