Hlavní obsah
Článek

Září je v rodině Ilony Csákové (53) měsícem oslav. Ve stejný měsíc totiž slaví narozeniny manžel i oba její  synové Dominik a Daniel. Zatímco Daniel oslaví sedmé narozeniny až za několik dní, včera si dort se svíčkami, blahopřáním a dárky užil mladší syn zpěvačky Dominik, kterému už jsou čtyři roky.

„Všechno nejlepší, Dominičku,“ pochlubila se Csáková na sociální síti fotkou svého usměvavého synka u narozeninového dortu. Starší Daniel prý moc nemusí, když jeho slavná maminka doma zpívá, Dominik ale její zpěv naopak vyžaduje a užívá si ho. „Museli jsme mu zazpívat živijó, to on miluje a vyloženě si to vyžádal,“ prozradila Super.cz zpěvačka. Největší radost však měl samozřejmě tak jako každé dítě z dárků.

„Dostal tabuli s křídami, modelíny, mluvící tužku s naučnou knihou o zvířatech a sladkosti,“ vypočítala zpěvačka, která přes léto intenzivně pracovala na novém albu.

Čtyřletý Dominik jde do podoby své maminky. Když se podíváme na dětskou fotku Ilony Csákové, podobu malým Dominikem opravdu nemůžeme přehlédnout. To starší Daniel, který nedávno nastoupil do první třídy, roste jako z vody a zatím se podobá spíše vysokému tatínkovi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám