Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Psát o tom, že Ilona Csáková (53) vypadá čím dál tím lépe, by bylo jako nošení sov do Atén. Zpěvačku jsme naposledy potkali na vyhlášení soutěže Muž roku v Náchodě a museli jsme jí to stejně zopakovat.

Jasného favorita mezi finalisty Muže roku prý neměla. "Dostala jsem navíc od prezidenta soutěže Davida Novotného kalendář, tak jsem si je důkladně prostudovala. Těžko mezi nimi hledat toho nej. Ale já mám v životě tak jasno, jako nikdy předtím. Mám svého božského, nejkrásnějšího, nejinteligentnějšího a nejlepšího doma, takže bych samozřejmě nikdy neměnila," vyznala se z lásky k manželovi Radkovi Ilona. Doma má i další dva, i když ještě malé, muže. "A ti jsou také nej, po mamince," usmívala se.

Po létě plánuje Ilona návrat do divadel. "Začíná nám divadelní sezóna, k tomu dotáčím desku, která bude hodně vytuněná, s Golden Bigbandem Prague, a pak už jen samé příjemné věci, ať už v pracovním anebo soukromém životě," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám