Hlavní obsah
Článek

Zatímco modelky se o prázdninách většinou opalují na dovolené u moře, zpěvačky maminky upřednostňují rodinnou pohodu v českých luzích a hájích. Monika Absolonová (47) například relaxovala s malým synem a partnerem Tomášem na Šumavě, Ilona Csáková (53) zase s dětmi a manželem obdivovala krásy oblíbených Jeseníků nebo zavítala do Národního parku České Švýcarsko.

Naposledy však z jižní Moravy, kde žije v malebných Soběšicích, zavítala s rodinkou až do západních Čech, konkrétně do svého rodiště Chebu.

Už brzy čtyřletému Dominikovi a téměř sedmiletému Danielovi maminka ukázala slavný Špalíček na náměstí Jiřího z Poděbrad, ale nezapomněla ani na další pamětihodnosti západočeského kraje.

Spokojená rodinka si například vyjela i na hrad Loket. Fotkami z cestování po krásách západních Čech se zpěvačka se sametovým hlasem pochlubila na sociální síti.

„Tady vidíte, že to focení kluky evidentně bavilo,“ vtipkovala Csáková nad snímky svých rozverných klučinů.

Prázdniny už pomalu končí a velká změna čeká především na staršího syna Daniela, který se chystá do první třídy. Vysoký Daniel už je slavné mamince po ramena a roste doslova jako z vody. Holky se tak určitě mají na co těšit, protože z něj, zdá se, roste pořádný fešák.

Jedna z našich nefalšovaných královen popu na větší dovolenkové radovánky neměla v létě moc času. Po delší době se totiž zavřela ve studiu, kde natáčí nové album, a tak se fanoušci mají na co těšit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám