Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Oděnou do bílé barvy už jsme zpěvačku Ilonu Csákovou (53) hodně dlouho neviděli. A výsledek překvapivě vůbec není špatný. Před prázdninami Ilona drobně pozměnila způsob stravování a změna je vidět na první pohled.

„Cílenou dietu nedržím. Jen jsem drobně upravila jídelníček. Je fakt, že nějaká ta kila dolů šla. Nejsem jen zpěvačka, ale i pěstitelka, takže teď konzumuji dary přírody, které nám rostou na vlastní zahradě,“ směje se Ilona, která měla na jahodové párty v hotelu Holliday Inn Prague Congress Centre koncert s Golden Bing Band Prague.

S muzikanty z kapely v poslední době spolupracuje stále intenzivněji a v tuto chvíli pracují na nové desce. „V červenci začínám natáčet, takže budu zavřená ve studiu,“ říká zpěvačka s tím, že první singl s desky by chtěla do světa vypustit po prázdninách.

O letošní dovolené tak zpěvačka zcela jasnou představu ještě nemá. „Moře nemá nožičky, takže nám neuteče. Vidím to tak, že letos budeme letní měsíce trávit aktivnějším odpočinkem u nás v republice. A děti se dokonale vyřádí doma v bazénu,“ dodala závěrem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám