Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačku Hanku Křížkovou známe především z jejích muzikálových rolí. Teď ji ale ve většině představení moc nemilovali, zvláště v kostymérnách. Hanka totiž zhubla šestnáct kilo a museli se jí zabírat všechny kostýmy.

O hubnutí už se zpěvačka pokoušela několikrát, většinou ale s nepříliš velkými výsledky. Když už zhubla, zase přišel jo-jo efekt. "Tentokrát jsem šťastná, jak se mi to daří. Kamarádka Ivana Chýlková (60) mi doporučila dietu, kdy jím vlastně mnohem víc, než jsem jedla. Jen jsem to musela jinak zkoordinovat. Jím jednou za pět hodin, nejím žádné mléčné výrobky, jen ty kozí a ovčí. Ani nic ze pšenice, místo toho mám potraviny ze žita. Sice nehladovím, ale trochu trpím, protože nemůžu víno," řekla Super.cz.

"Teď jsem tedy už v udržovací fázi, tak si ho občas dám. Ale na jaře bych chtěla kúru podstoupit ještě jednou, aby se metabolismus zase nakopl," svěřila. Kostýmy na nový muzikál Sibyla, v němž se bude alternovat s Ilonou Csákovou (53), už jí stihli ušít na její menší tělo. V dalších muzikálech jí ale kostýmy museli zmenšovat. "Kostýmy mi zapošívali v Mamma Mia! a Draculovi, kde se musel zmenšovat i korzet, což je docela složité. Ale byli na mne hodní a jsou se mnou šťastní, že mi hubnutí jde," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám