Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Monika Absolonová (47) má po narození syna Tadeáše za sebou první vystoupení. To mělo být již před týdnem na Moravě, ale zpěvačka ho kvůli zánětu hlasivek a průdušnice musela zrušit. Nyní už je v naprostém pořádku, a tak mohla zazpívat na vyhlášení Auta roku.

"Publikum bylo vstřícné, moderátor Jan Kovařík geniální a já nervní. V nervech jsem i jela domů, jestli tam není řev. A víte, co dělal Tadeáš s tatínkem? Koukali na fotbal," prozradila zpěvačka a ukázala fotografii z večera. Více než tváři ale váš zrak bude patřit jejímu dekoltu. Monika stále kojí a zdobí ji neuvěřitelné vnady. I když stále ještě není na své váze, vypadá božsky.

Absolonová si užívá mateřskou dovolenou, muzikálové zpívání minimálně do září pověsila na hřebík a na koncertech je možné ji spatřit jen výjimečně. Veškerý čas patří jejímu rozkošnému synovi. Další vystoupení Moniku čeká 19. dubna na galakoncertu Bravo, pane dirigente na pražském Žofíně, kde bude jednou z účinkujících.

Na koncertu vystoupí společně s dalšími hvězdami jako Michal David (63), Dasha, Kateřina Brožová (56), Štefan Margita (67), Yvetta Simonová, Leona Machálková (56), Ilona Csáková (53), Jitka Zelenková (73), Dagmar Patrasová (67), Marian Vojtko (51) a Michaela Nosková za doprovodu Big Bandu Felixe Slováčka.

Reklama

Další články

Načítám