Hlavní obsah
Článek

Rčení, že jablko nepadá daleko od stromu, se jasně prokazuje u hvězdy Pojišťovny štěstí nebo seriálu Horákovi Igora Bareše (58). Herec, který nyní exceluje v seriálu Cesty domů, si na natáčení stého dílu přivedl svou rok a půl starou dcerku Toničku a všichni jen žasli – svému tatínkovi jde strašně moc do podoby. Podívejte se na video na záběry krásné holčičky!

„Maminka jen musela jít zkoušet do divadla, a protože nemáme hlídání, tak jsem ji sem musel vzít. Nechci si ale dělat reklamu na dítěti. Je nutno ji brát s sebou, aby viděla, jak to v životě chodí,“ vysvětloval Bareš přítomnost dcerky na natáčení, na kterém bylo kvůli velkému počtu novinářů velmi rušno.

Herec si otcovství velmi užívá. „Je to pravděpodobně naposled. O dalším dítěti neuvažujeme už proto, že se chceme s manželkou oba naplno věnovat tomuhle svému štěstí,“ říkal s pohledem upřeným na klidnou holčičku, která jako by se pro hereckou profesi narodila. Celé natáčení mu seděla na klíně a klidně vše pozorovala.

„První její slovo bylo maso. Je hrozně masožravá, sladké jí vůbec nechutná,“ vtipkoval Bareš, který vzápětí ale přiznal, že jde o legraci. „Samozřejmě, že jako první slovo řekla máma,“ uvedl.

Bareše letos čekají dvě příjemné pracovní povinnosti. „Pro Českou televizi budu brzy točit film Vánoční hvězda. Jde o lyrickou dojemnou komedii o starém mládenci, který si obtížně hledá partnerku. Na to se hodně těším,“ říká. A také se podívá za hranice všedních dnů.

„Národní divadlo odjíždí koncem března na zájezd do hlavního města Kolumbie, Bogoty. Jedeme tam s představením Co se stalo, když Nora opustila manžela. Vím, že bych se do takové destinace sám nedostal. Osobně bych se ale radši vydal na Aljašku,“ dodal s úsměvem Igor Bareš.

Reklama

Další články

Načítám