Hlavní obsah
Článek

Herec Igor Bareš (57) bojuje s vážnou nemocí. Trpí nevyléčitelnou Crohnovou chorobou, což je chronické zánětlivé onemocnění trávicícho systému. Ani po letech boje a léčení se nemoc nezlepšila a Bareš musí pravidelně docházet do nemocnice.

„Můj zdravotní stav má pod kontrolou docent Martínek v pražském Ikemu, je to biologická léčba, jednou za dva měsíce do mě vykape kapačka za 75 000 Kč, což plně hradí pojišťovna, děkuju pěkně, a tahleta kapačka mě na ty další dva měsíce nakopne. Tři roky to takhle praktikuju, jsem pod stoprocentní lékařskou kontrolou," řekl primáckému TopStar magazínu Bareš.

Bareš má za sebou hodně divoký život. Holdoval alkoholu, má za sebou pokus o sebevraždu. Nyní to vypadá, že se vybouřil a žije spokojený život s herečkou Antonií Talackovou, se kterou má dceru Toničku a syna Lojzu, který v srpnu oslaví druhé narozeniny.

„Už se tolik netoulám jako kdysi, když mám volno, tak to volno trávím s rodinou. Samozřejmě neodepřu si pár dní, když můžu odjet do své rodné Olomouce, kde mám dům po rodičích, a tam si trošku zaskotačit, nepopírám to, ale jsem rád, když se můžu věnovat jim," dodal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám