Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Igor Bareš (57), jedna z největších hvězd televizní ságy Pojišťovna štěstí, kterou nyní reprízuje televize Nova, by se v zahraničí za své herecké umění topil v miliónech. U nás však žije téměř z ruky do úst! "Z platu v Národním divadle neuživím rodinu," přiznal Super.cz představitel dobráka Harryho bez okolků. Proto musí brát kšefty po celé republice. Z jednadvaceti tisíc hrubého platu (sedmnáct tisíc čistého) by sotva zaplatil bydlení. Na výdaje za manželku Antonii a dceru Toničku by už nic nezbylo.

„Je to zhruba taková suma, ale nevím, zda o svém platu mohu hovořit,“ ošíval se ohledně výše částky Bareš. Tomu by k lepšímu rodinnému rozpočtu mohlo pomoci pokračování natáčení seriálu Znamení koně. Zdá se ale, že snad ani nebude. „Byly zprávy, že by se mělo začít točit někdy začátkem října. Doteď se mi ale nikdo neozval. To je zvláštní,“ krčí rameny Bareš.

Kvůli neutěšeným rodinným financím proto herec zrušil dovolenou. Celé léto se věnuje zkouškám v divadlech. Ne ale v domovské zlaté kapličce, nýbrž v Brně a Karlových Varech. „Přiznám se, že Brno jsem vzal kvůli velmi výhodným finančním podmínkám. Role, kterou budu hrát ve Varech, to je taková moje radost,“ dodal herec, kterého při cestách doprovázejí obě ženy jeho srdce. „Tatínek jen zkrátka každé dopoledne půjde do divadla, jinak budeme stále spolu,“ dodal Igor Bareš.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám