Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Herec Igor Bareš (57), Harry z Pojišťovny štěstí, donedávna též hvězda Cest domů a nově i ředitel kriminálky Jeřábek v úspěšném seriálu České televize Případy 1. oddělení, se může radovat! Jeho krásná manželka Antonie Talacková je těhotná. Druhé dítě mu přivede na svět již za pár měsíců.

„Jestli se nechystáme na rozšiřování rodiny? To je velmi aktuální otázka. Manželka je v pátém měsíci a v polovině srpna se nám má narodit naše druhé společné dítě,“ prozradil Super.cz radostně uznávaný seriálový, ale především divadelní herec, který má kromě tříleté Toničky z aktuálního vztahu také z prvního manželství již téměř dospělou dceru.

Pohlaví dítěte herecký pár zatím netuší. „Jestli to bude chlapec, nebo dívka, se ještě neví. Na té obrazovce to nebylo zřetelné,“ nechá se překvapit Bareš.

Paradoxní je, že se díky této radostné události ukázalo, že dvojice má doma vědmu.

„Přišla na to naše vtipná dcerka. Já ani maminka jsme nic netušili. Ale naše malá za manželkou chodila a říkala neustále dokola: ‚Maminko, ty máš v bříšku miminko!‘ Když se to pořád dokola opakovalo čtrnáct dnů, Tonička se odhodlala zjistit pravdu a vyšel jí pozitivní test,“ dodal stále ještě překvapený herec.

Ještě před porodem stihne dvojice společnou práci. „10. dubna v Divadle v Rytířské proběhne premiéra hry Jenom život, což je francouzská komedie pro jednu herečku a jednoho herce. Hraji tam se svou manželkou a budeme ji uvádět v Praze, ale přijdou i zájezdy.“ dodal sympaťák Igor Bareš.

Reklama

Další články

Načítám