Hlavní obsah
Článek

Filmové ceny Český lev letos slaví dvacetiny. A my se známých tváří na párty zeptali, zda by něco udělali se svým životem, kdyby měli možnost vrátit se do dne dvacátých narozenin. A leckdo nás překvapil.

Herečka Ljuba Krbová je se svým životem spokojená. "Lituju jediné věci, že jsem si nepořídila víc dětí," svěřila matka jediné dcery, která je potřetí vdaná za spisovatele Ondřeje Neffa.

"Neuvědomil jsem si, že desetileté období od dvaceti do třiceti je to, kdy bych si měl život co nejvíc užívat. Teď je mi sedmačtyřicet a spoustu příležitostí jsem nevyužil nebo promarnil," přiznal Super.cz Igor Bareš (57).

"Já jsem ráda za každou chvíli, kterou jsem prožila," tvrdila nejdřív herečka Kristýna Janáčková. Pak jsme ale na švagrovou Ani Geislerové trochu zatlačili. "No, je jeden vztah, který bych vynechala ráda. Nechtěla jsem člověka, který inklinuje k alkoholu, je lenivý, nepraktický a zamindrákovaný," popsala svého bývalého partnera.

"Já bych se snažil stále usmívat na život tak, jako teď," krčil rameny Jan Přeučil (87). A nezapomenutelný vojín Kyslík? Ten byl hodně stručný. "Co bylo, bylo. Co bude, bude. Už s tím nic neudělám a nemá smysl se tím dál zabývat," míní Vladimír Javorský.

Reklama

Další články

Načítám