Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na televizních obrazovkách se objeví nový seriál, který bude mít daleko od příběhů jako z telenovely. Naopak se jedná o cyklus hororových povídek, které diváky připoutají k obrazovkám a nenechají je oddychnout od napětí a skvělých hereckých výkonů. Nutno dodat, že každá z povídek bude mít uzavřený děj. Střídat se má i hlavní obsazení.

V hlavních rolích první povídky pod názvem Ďáblovo rogalo se představí Jiří Schmitzer, Igor Bareš (58), Zdeněk Vencl a Natálie Řehořová.

„Měl jsem schůzku s režisérem, který byl připraven a vysvětlil mi, co chce točit. Že je to zkrátka horor. Natáčení bylo poměrně náročné, několik hodin jsem ležel v jedoucí sanitce a hrál,“ prozrazuje hlavní hrdina Jiří Schmitzer.

Napínavou povídku s ponurou atmosférou, napětím a nečekaným rozuzlením má pod palcem režisér Filip Renč a scenárista Richard Bergman.

„Říkali jsme si s Richardem, spoluscenáristou, že je tu díra na trhu a psychothriller tu chybí. Je to žánr, který mi sedí, začínal jsem s ním svoji filmovou kariéru, jako byl Requiem pro panenku. Rozhodli jsme se udělat šestidílnou sérii psychothrillerů,“ prozrazuje k jejímu zrození režisér Filip Renč, který si natáčení užíval.

„Moc mě natáčení bavilo. Příprava byla daleko pečlivější a všechny záběry byly připraveny dlouho dopředu, abychom to všechno stihli. Celé jsme to natočili za pět a půl dne, takže se těším, jak budou lidi reagovat,“ dodává režisér, který si připravil i bonbonek v podobě úvodní znělky. První povídka se odvysílá již v neděli 5. března.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám