Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Iggy Azalea (33) si na svém obřím pozadí hodně zakládá. I na sociálních sítích vystavuje své křivky, často dokonce úplně nahá. Nicméně tam si dává záležet, aby byly její křivky vyretušované k dokonalosti. A protože realita trochu pokulhává, ale přesto se ráda ukazuje, zvolila Azalea síťovaný outfit, ve kterém mohla ukázat i spodní prádlo.

Takhle spoře oděna si vyšla do ulic LA a okamžitě na sebe upoutala veškerou pozornost. Ostatně v LA je nyní pěkné horko, takže se jí ani nedivíme, že si vyšla skoro nahá. Iggy nedávno oznámila svůj comeback na hudební scénu po pětileté pauze, kdy bojovala s psychickými problémy. Vydala single s raperem Tygou, o kterém se spekulovalo, že je její novou láskou.

Azalea to však popřela s tím, že jsou jen přátelé a ona sama by si ráda našla někoho, kdo není známou osobností. Po jejím posledním vztahu s hráčem NBA Nickem Youngem (33), se jí ani nedivíme. Ten jí totiž velmi nepěkně a veřejně ponížil, když ji podvedl se svou bývalkou, se kterou má syna Nicka Jr. A co čert nechtěl, opětovně svou ex přivedl do jiného stavu. Iggy to zlomilo srdce a jejímu zdravotnímu stavu to příliš nepomohlo. Snad si její srdce v budoucnu získá někdo, kdo si Iggy zaslouží víc.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám