Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká zpěvačka a rapperka Iggy Azalea (33) si po prosincovém rozchodu s marockým rapperem s přezdívkou French Montana (32) užívá svobody a rozhodně se po nevydařeném půlročním vztahu nedrží nijak zpátky. S partou přátel se vydala do Mexika, kde si pronajali luxusní jachtu a vyrazili na širé moře. Zpěvačka si ovšem přítomnost jednoho z mužů zvlášť užívala...

Skupinka s jasnou mužskou převahou odjela do mexického letoviska Cabo především oslavit narozeniny zpěvaččina kamaráda Lila Doeho, ale zdá se, že se zde sblížila s někým úplně jiným.

Interpretka hitů Work, Fancy, Black Widow či Problem s Arianou Grande nebo Booty s Jennifer Lopez si tak už možná našla novou známost. Oním mladíkem, který se na Iggy s vášní vrhal, je hudební producent Ljay Currie, který by si vztahem s hudební hvězdou jistě vydobyl větší slávu než svou dosavadní prací.

Ljay se rozhodně nenechal rozhodit popularitou rapperky a sebevědomě využil situace. Odvážnému očividně štěstí přeje a i Iggy mu výsadní právo na osahávání své proslulé zadnice nejen schválila, ale doteky i polibky dokonce opětovala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám