Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zahnat smutek po nedávném rozchodu s hráčem NBA Nickem Youngem, s nímž v jejich tříletém vztahu došlo už i na zásnuby, pomáhá zpěvačce Iggy Azalee (33) už někdo další. A není to nikdo jiný než rapper a známý sukničkář French Montana. Nový pár amerického šoubyznysu se dokonce vydal už i na společnou dovolenou do Mexika.

Iggy, proslulá svou kyprou zadnicí a ostrým jazykem, bývalého snoubence poslala k vodě v červnu, když se dozvěděla, že jí Young opakovaně zahýbal a jednu z bokovek dokonce přivedl do jiného stavu. S Montanou to ale údajně začala táhnout až o měsíc později. Randit s někým slavným není nic nového ani pro něj. Dva roky strávil po boku rapperky Triny, v roce 2014 tvořil pár s Khloé Kardashian a pletky měl mít údajně i s krátkovláskou Amber Rose.

Nový pár tak už zkraje vztahu prochází zatěžkávací zkouškou, kterou je v počátcích každá dovolená. I když v podobě takového luxusu, jaký si dopřávají na jachtě v Cabo San Lucas tihle dva, to asi až tak náročné nebude...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám