Hlavní obsah
Článek

Po více než týdnu od rozchodu americké zpěvačky s uměleckým jménem Iggy Azalea (26) vylézají na povrch trpké detaily, které stály za jejím rozchodem s jednatřicetiletým hráčem NBA Nickem Youngem. Snoubenec hvězdnou zpěvačku s oblým pozadím podváděl s jinými ženami v její nepřítomnosti přímo u nich doma.

„Rozešla jsem se s Nickem, protože jsem zjistila, že si bere jiné ženy k nám domů, když jsem pryč. Zachytily to bezpečnostní kamery,“ prozradila slavná Australanka, proč problémového snoubence rychle vypakovala.

„Cítila jsem, že jsem vlastně nevěděla, koho jsem to celou tu dobu milovala,“ pokračovala v upřímné zpovědi Iggy na svém Twitteru. Hovoří se také o tom, že Azalea se s Youngem rozešla, když zjistila, že muž jejího srdce čeká druhé dítě se svou expřítelkyní. Podle zdroje z okolí páru se měl Nick zpěvačce přiznat, že čeká dítě se svou ex, když byla ve čtvrtém měsíci těhotenství.

„Řekl jí, že to byl úlet na jednu noc a že se to nikdy nebude opakovat. Že byl opilý a neměl soudnost. Bylo to ale něco, co nemohla ignorovat a celé to zničilo jejich společnou budoucnost,“ dodal zdroj pro magazín Life & Style.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám