Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Australská hudební hvězda Iggy Azalea (25) se nejspíš před oltář jen tak nepožene. Její snoubenec Nick Young (30) má totiž do gentlemana hodně daleko.

Zatímco Iggy na koncertech vystavuje své oblé pozadí, Nick se po basketbalových zápasech za doprovodu parťáků z týmu Los Angeles Lakers prohání po silnicích a na nebohých ženách si masíruje své ego.

Young je vyšetřován kvůli útoku se sexuálním podtextem. Během jízdy plné dopravních přestupků se totiž navážel do řidiček, jež zahrnul těmi nejvulgárnějšími výrazy a oplzlými gesty. Výtržník měl však tu smůlu, že si za oběť vybral advokátku zaměřenou na spory týkající se sexuálních útoků a násilí spáchaného na ženách.

Alexis Jones už během své praxe zažila ledacos, ale naprosto ji šokovalo, že urážky směřovaly také k její osmašedesátileté mamince, která byla přítomná v autě. Advokátka si výtržníky vyfotila na mobil a jejich tváře sdílela na sociální síti, aniž tušila, že jde o členy basketbalového týmu.

Snoubenec Iggy Azzaley není žádný svatoušek. V roce 2013 byl obviněn, že zdrogoval a následně znásilnil ženu, ale spor skončil mimosoudní dohodou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám