Hlavní obsah
Článek

Potkávají se ve svém domovském Dejvickém divadle, zahráli si spolu i ve filmu, například ve snímku Srdce na dlani, který uvedla v neděli TV Prima. Hynek Čermák (51) a Vladimír Polívka (34) patří každý svým způsobem k nejcharismatičtějším českým hercům. Teď je spolu můžeme vidět v divadelní komedii Milion, která je od premiéry beznadějně vyprodaná.

"Je to dobrá česká autorská hra. Když jsme si ji přečetli, řekli jsme si, že do toho jdeme," řekl nám Hynek. "Že se to bude vyprodávat, jsme jenom doufali," dodal Vladimír. "Jsme za to strašně vděční, protože v dnešní době vyprodat divadlo není jen tak. Máme hroznou radost," dodal ještě Hynek na křtu kalendáře v Divadle Bez zábradlí, kde se inscenace uvádí.

V ději jde o to, že se hrdina snaží získat milion eur, aby opravil divadlo. Zajímalo nás, co by si s takovou částkou počali sami herci. "Já bych si ho asi nevzal. Zničilo by mi to životní motivaci. A když už, tak bych ho daroval na charitu," mínil Čermák na křtu kalendáře fotografií z představení, kdy veškeré peníze, které za něj lidé zaplatí, půjdou na konto Paraple.

"To já bych zase nějakou motivaci získal," smál se Polívka. "Začal bych u moravského domečku, kde potřebuju novou fasádu. Navíc se v půlce láme, takže by to chtělo i nějakého statika. A kde bych skončil, to tedy nevím," krčil rameny.

Který herec se vám líbí víc?
Hynek Čermák
30,3 %
Vladimír Polívka
69,7 %
Celkem hlasovalo 8716 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám