Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Hugh Jackman (55) a jeho žena Deborra-Lee Furness (63) letos oslavili třiadvacáté výročí svatby. Jejich manželství evidentně stojí na pevných základech, a tak není divu, že bývá pravidelně řazeno k těm vzorovým - z řad hereckých párů. Ke stálosti vztahu přispěla i domluva, o níž se představitel rozepsal v magazínu WHO.

Došlo k ní ještě v době, kdy pár neměl děti. „Deb a já jsme udělali jednoduchou, ale účinnou domluvu, z očí do očí mluvit o každé naší životní křižovatce. Někdy bývá velká, jindy malá a někdy si ji ani plně neuvědomíte, než se ohlédnete zpět,“ píše herec. „Ale když už jsme byli na ní, vždy jsme si řekli ‚Je tohle dobré pro naše manželství?‘, nebo později, když už byly děti, ‚Je tohle dobré pro naši rodinu?‘ A samozřejmě co nejčastěji děláme věci, které pro nás dobré jsou,“ popsal Jackman.

Již dříve pak uvedl, že je důležitá intimita mezi manžely. „Bezpochyby je tím nejdůležitějším,“ říká dokonce. „Lidé o intimitě hovoří především v souvislosti s ložnicí. Samozřejmě, i tak to je, ale intimitou je i to, že spolu manželé všechno sdílí, to dobré i zlé, strach i úspěchy,“ radí slavný herec, který evidentně ví, o čem mluví.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám