Hlavní obsah
Článek

I s padesátkou na krku se Hugh Jackman (55) řadí k hercům s nejvypracovanější figurou. I když v Hollywoodu patří ke služebně starší generaci, co se postavy týče, konkurovat mu může opravdu málokdo.

Australský fešák se letos filmem Logan rozloučil se svou nejslavnější filmovou postavou. Jako komiksový hrdina Wolverine se na plátně objevil poprvé v roce 2000 a roli nejznámějšího člena mutantského týmu X-Men si zopakoval devětkrát. I když je Hugh Jackman stále ve vrcholné formě, s komiksovou érou skoncoval.

Rozhodně to ale není tím, že by mu na akční scény nestačily síly. Na australské pláži vystavil svou muskulaturu, která je výsledkem mnohaleté dřiny. Dámy mohly zajisté na jeho mužném těle oči nechat. A to tím spíš, že v dohledu nebyla jeho o 13 let starší manželka Deborra-Lee Furness.

Hugh Jackman sice skončil jako Wolverine, ale má před sebou další ambice. Po Bídnících se opět vrátil k muzikálovému žánru. V prosinci se předvede ve filmu The Greatest Showman jako zakladatel největšího amerického kočovného cirkusu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám