Hlavní obsah
Článek

Australského herce Hugha Jackmana (55) známe jako nezničitelného svalovce Wolverina. Ohromou muskulaturou oslňující idol žen i mužů však nebýval vždy takovým silákem. Vlastně býval dlouho slabým a bezmocným chlapcem, který se všech bál. To proto, že ho jako malého hocha opustila vlastní matka.

„Od chvíle, kdy máma odešla, jsem byl bojácné dítě a cítil se naprosto bezmocně. Byl jsem nejmladší. Býval jsem doma vždy první a děsil jsem se vejít do domu. Nemohl jsem vejít sám do domu. Stál jsem venku, vyděšený, frustrovaný. Vyrůstal jsem děsící se tmy. Měl jsem hrůzu z výšek. Velmi mě to omezovalo, nenáviděl jsem to a to přispívalo k mému hněvu. Není hněv nejčastěji motivován strachem, nakonec? Vyzařuje to z jisté bezmocnosti. Já to tak cítil,“ přiznal šestačtyřicetiletý Hugh, jenž je dnes sám dvojnásobným otcem.

Jenže s o 13 let starší manželkou Deborrou-Lee Furness nemohl mít děti. Tak dnes patnáctiletého Oscara a desetiletou Evu adoptovali.

„Bylo to drsné. Prošli jsme umělým oplodněním. Deb to nikdy nevzdává. V určitou chvíli jsem řekl, Deb, pojďme adoptovat. Ale v té době nešlo v Austrálii zároveň adoptovat i se pokoušet o umělé oplodnění. Tak jsme adoptovali a to se stalo největší, nejvíc naplňující a nejnáročnější rolí našich životů,“ dodal Hugh v rozhovoru pro magazín Parade.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám