Hlavní obsah
Článek

Herec, jehož magazín People v roce 2008 zvolil nejpřitažlivějším mužem planety, rozhodně nepatří k těm, v jejichž ložnicích by si podávaly dveře výrazně mladší utěšitelky. Hugh Jackman (55) má slabost pro jedinou ženu, jíž je o 13 let starší Deborra-Lee Furness.

Představitel komiksového hrdiny Wolverina ze ságy X-Men patří k nejlépe placeným a nejobdivovanějším hollywoodským hvězdám. O jeho srdci však bylo rozhodnuto už před 20 lety, když jej na počátku jeho kariéry osud přivedl k seriálu Correlli, v němž si zahrál s Deborrou-Lee Furness. O 13 let starší kolegyně jej natolik ohromila, že s ní v roce 1996 vstoupil do manželství a vytvořil jeden z nejstabilnějších svazků světového šoubyznysu.

Po svatbě šla kariéra Hugha Jackmana strmě vzhůru a kromě divácky mimořádně úspěšné komiksové sci-fi série se dočkal Zlatého glóbu a oscarové nominace za roli Jeana Valjeana v muzikálu Bídníci i uznání za výkony v dramatech Dokonalý trik či Zmizení.

Od počátku kariéry se výrazně změnily Jackmanovy honoráře, ale jeho soukromý život je stále stejný. Deborra-Lee je pořád jeho životní láskou, přestože na některých fotkách fyzicky zdatný akční hrdina vedle unavené paní, s níž si adoptoval syna Oscara (15) a dceru Avu (9), působí jako zeť s tchyní.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám