Hlavní obsah
Článek

Leoš Mareš (47) si svou přítelkyni Michaelu Kociánovou (22) opravdu hýčká. Využil pauzy mezi natáčením pěvecké soutěže Hlas Česko Slovenska a už podruhé za dva měsíce partnerku vyvezl na exotickou dovolenou snů. Super.cz vypátral, že nejlépe placený český moderátor a slovenská topmodelka navštívili karneval v Rio de Janeiru.

Leoš a Míša oslavili v Brazílii svátek zamilovaných. Je víc než pravděpodobné, že si nenechali ujít nejznámější světový karneval pověstný svými kostýmy. Ostatně Leoš a Míša zde nebyli jedinými celebritami. Karneval v Riu letos navštívila Jennifer Lopez (54), Sharon Stone (66), slavný brazilský fotbalista Neymar, nebo zakladatel magazínu Playboy Hugh Hefner (†91).

Mareš a Kociánová už se z Jižní Ameriky nejspíš vrátili do Evropy. Kociánovou totiž s největší pravděpodobností čekaly pracovní povinnosti na „Pařížském týdnu módy“, který začal tento týden v úterý a bude trvat do příští středy.

Jak jsme uvedli, byla to již druhá cesta zamilovaných hrdliček za velkou louži. Na konci loňského roku milenci strávili několik dní s Leošovým nejlepším kamarádem Davidem Holubkem (36) a jeho přítelkyní Dominikou Kratinovou (dcera herce Vladimíra Kratiny (59)) na ostrově Kuba.

Reklama

Další články

Načítám