Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V Harrym Potterovi a Princi dvojí krve i v Relikvii smrti si zahrála studentku Pansy Parkinsonovou ze Zmijozelu a kamarádku Draca Malfoye. Životní štěstí našla herečka Scarlett Byrne (29) u syna zakladatele Playboye Coopera Hefnera (28).

O vdavkách své fanoušky informovala na Instagramu, kde si už také změnila jméno na Scarlett Hefner. Ke společné fotce přidala informaci o tom, že pořádná veselka s rodinou a blízkými se teprve chystá.

„Cooper a já vám s radostí oznamujeme, že jsme legálně sezdaní. Těšíme se na plánování naší svatby, která proběhne v příštích měsících, kdy to oslavíme s rodinou a přáteli. Miluji tě, Coopere. Jsem pyšná na to, že stojím po tvém boku jako tvoje partnerka, kamarádka a manželka. Nemůžu se dočkat naší společné budoucnosti. Moje srdce je naplněné a jsem tak vděčná za naši lásku.“

Cooper se s herečkou zasnoubil už před čtyřmi lety, ale ani tak se nestihli vzít za života zakladatele Playboye Hugh Hefnera (†91), který zemřel před dvěma lety.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám