Hlavní obsah
Článek

Jessica Alba, jedna z nejznámějších, ale hlavně nejkrásnějších hollywoodských ikon posledního desetiletí, slaví neuvěřitelné šestatřicáté narozeniny. Matka dvou dětí se veze pomalu ke čtyřicítce. Zní to šíleně, že? Možná, ale rozhodně je to u této herečky spíše pochvalou než úsměškem. Je totiž krásnější než kdy předtím.

Její napůl latinský původ pro ni byl nejprve prokletím. Kvůli evropsko-mexickým kořenům po matce a otci to v dětství neměla snadné. V běžném životě byla jako míšenka odstrkována, pro film byla naopak atraktivním typem. A když ve dvanácti začala navštěvovat hodiny herectví, byl už jen krůček k tomu dostat smlouvu. Ta přišla velmi záhy. Herecky Jessica debutovala ve třinácti letech v rodinné komedii Všechno je dovoleno! Pro dívku, která o sobě od pěti let prohlašovala, že bude herečkou, šlo o splněný sen. Přišlo mnoho rolí i roliček v nijak zvláště dobře hodnocených projektech, ať už filmových nebo televizních.

Do hollywoodské elity ji však v roce 2005 poslal až snímek Sin City - město hříchu, kde získala roli barové tanečnice. Následovala záplava známých filmů.

Za zmínku stojí spor, který Jessica Alba vedla s magazínem Playboy, který bez jejího svolení zveřejnil na obálce polonahé fotky Jessicy z filmu Do hlubiny. Co na tom, že ji vyhlásil jednou z 25 nejvíc sexy osobností roku. K soudu ale nakonec nedošlo, protože se majitel Hugh M. Hefner (†91) osobně omluvil a přispěl na charitu, jíž byla herečka patronkou. Až v roce 2014 se nechala přemluvit k fotkám do magazínu Maxim, ale to už je jiná kapitola. V lednu tohoto roku si herečka konečně pořídila vysněnou rezidenci s rozlohou 820 metrů čtverečních v Beverly Hills. A kolik že za ni dala? Bylo to téměř čtvrt miliardy korun.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám