Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Před sedmi lety byly sestry Kristina a Karissa Shannonovy (26) sexbombami, jejichž tělesně parametry zakladatele Playboye Hugha Hefnera (†91) zaujaly natolik, že s nimi dočasně sdílel jednu ložnici. Dnes už by ovšem obstály leda tak v muzeu lidských anomálií a kuriozit.

V roce 2009 se nestydatá dvojčata s velkým úspěchem prezentovala v pánském magazínu. V konkurenci dalších odhalovaček se Kristina a Karissa neztratily, protože díky vzájemné spolupráci měly větší cenu, než kdyby se prezentovaly samostatně. Blízký vztah s Hefnerem jim dokonce zajistil účinkování v jeho pikantní reality show The Girls Next Door.

Vrchol slávy Shannonky prožily v roce 2010, kdy si zahrály striptérky ve filmu režisérky Sofie Coppoly Odnikud někam, který získal Zlatého lva na festivalu v Benátkách.

Kristina a Karissa chtěly poté svou atraktivitu zvýšit plastickými operacemi a kromě ňader si nechaly extrémně zvětšit i zadky. Dřívější kočičky po necitlivých zásazích zmohutněly a začaly vypadat spíše jako čtyřicátnice.

Dvojčata z Playboye už svůj potenciál zcela promrhala a nepřitahují ani ty největší zoufalce. Když si Kristina a Karissa vyrazily po domácku oblečené na nákup, na 26 let rozhodně nevypadaly. Na zanedbané ženy s obřími umělými zadky a odrostlými vlasy byl opravdu žalostný pohled.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám